Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2021 14:09 - Шок и ужас! Тежка реакция след ваксиниране. Медиите мълчат.
Автор: lulchev Категория: Други   
Прочетен: 875 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.01.2021 15:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
(истинска история с добро начало и неочакван обрат)
Здрав, жизнен, преливащ от енергия, един час след ваксинирането не може да се вдигне от леглото. Мястото на поставяне на ваксината се превръща в рана, появява се масивно подуване и зачервяване, температурата се покачва все повече. Лекарите от поликлиниката, където е поставена ваксината не знаят какво да правят – никой не им е казал за такава реакция и как да рагират, ако се появи. А и други ваксинирани в същия ден в същата поликлиника получават подобни реакции.
Само че не става въпрос за COVID ваксина. Нито за прословутите ваксини на Москов. Нито пък годината е 2021. Това става в 70-те. А потърпевшият съм аз. И моите родители.
И така, лекарите в поликлиниката не знаят какво да правят. А частната практика е била наскоро забранена. Не можеш ей така да идеш при който лекар искаш. Само по каналния ред и само ако си “контингент” на тази или онази болница. Ако си “контигнгент” на тъпанар, имал си лош късмет, пък и в края на краищата висшата справедливост в здравеопазването иска жертви. И баща ми на пръсти, деликатно, предпазливо отива при един професор, син на един блестящ детски лекар*, който го е лекувал като дете. И човекът се съгласява да помогне, рискувайки да го погнат, че е породил капитализъм, приемайки частно баща ми. Откъде да знае какъв е баща ми и дали не е подписал нещо. (А на “бивш човек” и син на такъв не се прощаваше ако породи капитализъм.) И човекът дава рецепта за каквото е нужно и след няколко часа се оправям.
Да, стават и такива неща при ваксиниране. Аз не знам онази ваксина дали е била тествана на 40 хиляди души, преди да бъде пусната, дали данните за клиничните й изпитания са били публично достъпни, нито какъв контрол е имало при производството й. Но едва ли някой тогава си е мислил да отрича ваксинирането. Всеки нормален човек го е възприемал като нещо положително. Нито пък нечие въображение е било толкова възбудено както днес от темата за възможните ужасни странични действия.  А странични действия е имало - не измислени или състоящи се в леко неразположение и малко зачервяване, но преувеличени и разтръбени навред.
Едва ли и някой засегнат от мероприятията на народната власт или слушател на вражески станции си е помислял да пуска или разпространява слухове и конспиративни теории срещу ваксините. Нито да подстрекава хората да не ваксинират децата си. Може да не харесваш властта, но ако си малко съвестен, няма да си деструктивен към народа и страната си, само и само да поставиш властта в затруднение. И ако тя прави нещо добро, ще я подкрепяш. Като се направи масова ваксинация, се приключва с дадена болест. Като се провали чрез подстрекателства и слухове МАСОВОТО васкиниране, това става проблем не само на неваксинираните, а на цялата страна.
А и ако тогава някой пускаше слухове и подстрекаваше срещу ваксинирането, много бързо ограните щяха да се срещнат с него и това щеше да промени живота му. И щяха да са по същество прави.

___________
*Блестящ не с медийни изяви и остроумия.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lulchev
Категория: Други
Прочетен: 176805
Постинги: 148
Коментари: 6
Гласове: 97
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031