Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2021 15:03 - Присъствието на децата в училище вече официално е душегубно за тях
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 2083 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Присъствието на децата в училище вече официално е душегубно за тях

От Стопанина на 06.11.2021 г.Диктатура, Здравето, Избрано, Мисловна полиция, ТехнологииБездуховна наука, Ваксини, Евгеника, Искрено и лично, Масмедии, Политпросвета, Темида е побесняла  

Извънредната ми „неделна“ проповед на днешната съботна ЗА-ДУШНИЦА: Фармацевтично-трансхуманисткото министерство преди няколко часа откри кампанията за жертвоприношения на деца и в нашата страна

image

Неотдавна бяхме прилежно осведомени, че Румен Радев и Кирил Петков ще пр(е/о)дават личната ни информация – включително генетични данни – на корпорациите Amazon и Google. И двете са част от глобалния военно-индустриален комплекс и са дългогодишни инвеститори в трансхуманистки инициативи, като е известна и тясната обвързаност на CEO-та от Google с текущата ваксинална вакханалия. Националните предателства и жертвоприношенията обаче не са достатъчно безбожни, ако засягат само зрели човеци, доколкото ритуалите в дългосрочен план ще оставят нещо човешко в тях.

Точно преди една седмица в извънредния подкаст, в който специален гост на беседата ми със Светлан Бонев беше учителката д-р Яна Шишкова, и тримата прогнозирахме, че следващите жертви върху олтара на ново-нормалната безбожна религия ще бъдат децата. Плюнките и близалките в училищата, превърнати в лаборатории, бяха очевиден подготвителен етап за трансформацията на училищата и във „ваксинационни“ пунктове. И ето какво четем от няколко часа в официалната страница на фармацевтичното министерство.

Децата станаха новата им мишена

image

Бих могъл да се впусна в оборване на министерските лъжи, но няма да го направя

Правил съм го вече десетки пъти през последните години. Посочих проучвания, че вероятността децата да умрат „от“ ковид е по-малка от вероятността да бъдат уцелени в сърцето от метеоритна отломка. И за това, че вероятността да умрат от инжекцията е десетки пъти по-висока, като 1 от 6 (особено ако детето е момче) ще бъде дарено със „здравето“ на „напълно излечим“ миокардит (възпаление на сърцето), а другите „здравни“ последствия ще си ги намерите сами в архива на блога.

Те си повтарят едни и същи лъжи. Ами аз пък ще повтарям истините. Пък който чуе – чуе, всекиму според ума, съзнанието и вярата.

Нека напомня, че войната е преди всичко духовна. Враговете на Бога и Божите чеда от над 100 години се готвят за тази фармакотерапия. Чрез нея те целят веднъж и завинаги да прекъснат връзката между Бога и Човека, а който не е раб Божи, става роб на човеци.

Рудолф Щайнер с точност е предсказал, че

ще посегнат и на децата:

Навремето Духът беше премахнат с указ на църковния събор, а душата ще бъде премахната с фармакотерапия. Лесно ще се извлече ваксина, с която организмът ще бъде обработван от най-ранна детска възраст, дори още от раждането, за да стане напълно невъзможно човешкото тяло някога да стигне до мисълта: „Аз зная, че душата и Духът съществуват!“ Да, ето така ще се сблъскат двата възгледа, двете течения в развитието на човечеството. — (GA 177/5)

Вижте статията ми от април миналата година. Вижте и лекцията на д-р Дейвид Мартин, който описва същата нечестива цел със свои думи:

Хромозомите, бидейки парамагнитни спирални намотки от проводящ материал, представляват по-скоро антени и нямат нищо общо с химията. И това е доказано в лаборатория. Ако се чудите защо откритията на д-р Кери, за които говорихме по-рано, са толкова важни, нека повторя – това, което те искат да сложат в тялото ви в момента (с „ваксините“), не е ДНК, не е РНК, а антени, които да прекъснат комуникацията между вас и Космоса, между вас и природата около вас, между вас и всичко онова, което ви прави човек.

Хрумвало ли ви е някога, че хромозомите ви са навити спирални антени, предназначени да поддържат връзката ви със Създателя? Ето от това знание сме се отказали през 1953 г. и сме похарчили милиарди долари, за да описваме живота като купчина от разплетени нишки, заявявайки на всичкото отгоре, че 95% от ДНК е всъщност пасивна маса без никакво значение. Ако някой от вас тук, в тази зала, някога е изричал това твърдение, трябва да си посипе главата с пепел и да тъне във вечен срам.

Причината да не разбираме живота е това, че сме разплели божествения гоблен на творението и сме се опитали да го опишем чрез безформено кълбо от преплетени нишки.

Няма такова нещо като връзка между ДНК и РНК – това е просто модел. Разбира се, аз не критикувам хората, които използват модели, за да опишат нещо – не за това става дума тук – аз говоря за живота като цяло. Каквото и да ми повтаря науката за ДНК, РНК, трансфекции, транслационни и полимеразни вериги, с каквато и магия се опитва да ме впечатли, нека не ми казва, че е успяла да обясни дори един-единствен феномен на живота…

Нашата наука е разкъсала ефимерната тъкан на живота, на реалността, и сега опитва да си играе на Господ с нея.

Всичко това отдавна не се укрива дори от самия вражески отбор

Да вземем за пример само лидерът на Билдербергите, с когото Румен Радев се здрависва на водещата илюстрация горе. Другият там, с когото г-н „С вас съм“ сключва нечестиво съглашение, е етиопският главорез Тедрос, който е разплакал хиляди майки и бащи в родината си, преди да бъде назначен за ваксенфюрер на СЗО. Но ще се позова само на честните слова от Клаус Шваб, който е господар на Бил Гейтс, който пък е господар на Тедрос, който пък е господар на домораслия ваксинератор Стойчо.

Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност.

Същият Шваб във видео интервю: „Четвъртата индустриална революция (позната още като Великото зануляване) променя вас, да речем, чрез генетичната модификация.“

Защо училищата от днес стават извънредно опасни за децата

Позицията на СЗО е от ясна по-ясна, така че трябва ясно да се разбере от всеки родител:

„Присъствието на вашето дете в училище се разглежда като ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ за ваксинация, а изрично родителско съгласие НЕ СЕ ИЗИСКВА“.

Можете да бъдете уверени, че тази позиция е позиция и на „нашето“ фармакотерапевтично министерство.

В много европейски държави „ваксинират“ децата над 12-годишна възраст без съгласието на родителите. Така е в Австрия, Холандия, Великобритания, Германия, къде ли не. Така е и в Канада, и в много щати на САЩ, стига губернаторът да не е „на нож“ с федералното правителство. За протокола: НАТО-вският генерал Радев и служебното правителство НЕ са на нож с губернаторката от Козяк, а в пълна синергия с нея и глобалистката политика на федералното правителство в Америка.

Досега може би най-фрапиращият пример си остава Австралия, където над 24,000 деца (ученици) бяха подкарани под строй за масова „ваксинация“. Поне 2-3 деца починаха веднага на мястото, превърнато в жертвен олтар, въпреки че това „авторитетно и достоверно“ се отрича от „факт-чекърите“ на глобалистите. Австралийският сценарий е напълно възможен и в България, която има исторически опит с такива масовки за „имунизация“ на ученици и наборни войници, а министерството на Кацаров отчаяно прави и невъзможното, за да увеличи броя и процента на трансхуманизираните, за да угоди на тия, с които се ръкува Радев.

Какво още трябва да знаете

Засега говорят за децата, навършили 12 години. Много скоро обаче ще заговорят и за „ваксинация“ даже на първолаците, тъй като някои инжекционни течности вече са „одобрени“ за приложение и сред над 5-годишните. А в по-дългосрочен план децата ще бъдат трансхуманизирани още в родилните отделения, ако фарма картелите получат зелена светлина от регулаторите за приложение на терапията сред бебета.

А те ще я получат. Не е само въпрос на пари, които винаги са били готови да инвестират за покупка на „регулатори“ (реално ортаци). Както стана дума, това е духовна война и войнствена политика на световното задкулисие. Доколкото изобщо е уместно да говорим за задкулисие, след като мнозина негови представители излязоха от сенките и открито говорят и пишат какво „щастие“ ни носят, след като ни оставят „без нищо“.

Какво да правите?

За настоящите родители отново ще дам препратка към нашия подкаст, в който и двамата родители не възнамеряват да предават децата си на „експериментите“ с тестовете и фармакотерапията. В този дух са и коментарите на всички мои читатели, коментиращи днешното официално откриване на сезона за детски жертвоприношения от Кацаровото министерство:

image

За бъдещите родители мога да препоръчам да стоят далеч от болници. Дори за самото раждане – алтернативи има. Препоръката е особено валидна, ако говорим за държавни болници и такива, работещи на договор с НЗОК, и особено ако не можете да контролирате във всеки един момент какво правят с бебето ви.

Разбира се, препоръката не важи, когато говорим за тежко и/или хронично заболяване на дете. Тогава препоръката да се чете като такава за повишено внимание.

Не от днес поне аз разглеждам болниците като мъртвилници и нищо общо с лечебници. Ремдесивирът убива най-малко 4 от 10. Интубацията убива 9 от 10. По „протокола“, който са длъжни да спазват и им носи финансови облаги, може да осигурят и медикамент за „разхлабване“ на мускулите, които са дадени на човека за дишането, та да ви сложат на вентилатор.

Всеки решава сам, разбира се, според ума, съзнанието и вярата си

Във всеки случай, ако ще мра, съм избрал и решил да си умра у дома, където – като се замисля – май никой не е умрял „от“ ковид. Ни в България, ни по света. А който го е страх да не умре, винаги има избор да умре от страх и с малко „протоколирана“ лекарска помощ.

Горко на децата с такива страхливи родители.

Горко и на ония, които насаждат страх в родителите, за да го използват срещу тях и децата им:

Горко вам, които се смеете сега, защото ще се наскърбите и разплачете.

И на вас, законниците, горко, задето товарите човеците с мъчни за носене бремена, а сами дори и с един пръст се не допирате до товарите.

Горко вам, законници, задето взехте ключа на познанието: сами не влязохте, и на влизащите попречихте.

Не е възможно да не дойдат съблазни, ала горко ономува, чрез когото дохождат: за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето, нежели да СЪБЛАЗНИ ЕДНОГО ОТ ТИЯ, МАЛКИТЕ! – Господарят на кармата Христос

Завършвам проповедта за ЗА-ДУШНИЦА с напомнянето за Христос, Който е с нас и ще бъде с нас „до свършека на света“. Без Него никой не дохожда при Отца Му. Без Него човек става роб на човеци, избрали да са хазяи на тъмните духове и техните жертвоприношения на мало и голямо.

Иван Стаменов
06.11.2021 г.




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - Какво става?
10.11.2021 15:23
Някйкъв изтрещял проповедник се меси с "духовни науки" в медицински въпрос?
Уви, УВИ, Н Я М А все още духовни НАУКИ. Ще има в бъдеще. А сега има догадки и доктрини. И разни слаби ученици с един замах "надрастват" науката и се обявяват за по-висши, "духовни" учители.
От кой зор Захариада тиражира такива "пророци"?
ПРЕДИЗБОРЕН Г Н У С, драги Захариада. Кой ти нарежда да работиш за ББ и Гешев?
цитирай
2. radostinalassa - Ваксини правят само личните лекари
10.11.2021 15:25
В училищата това не се прави.
цитирай
3. panazea - Ходенето на училище е пагубно !
10.11.2021 15:27
Искат да ги тестват през ден !
Да носят маски в клас !
Малките ученици са сутрин от 8:00 до 18:00.
Кой от вас може да издържи с маска толкова часове?
Децата ще почнат да припадат от липса на кислород за мозъка!
От психопати ли сме управлявани?
И не ми отговаряйте , че може да стоят по-малко часове .
Че е за тяхно добро !
Какво им направиха децата , та искат да ги принасят в жертва ?
Тони
цитирай
4. panazea - В Раковски вече ги отхвърлиха !
10.11.2021 15:31
Католиците ги пазят !
А православните?
Какво ще каже БПЦ за децата?
Тони
цитирай
5. radostinalassa - Няма нужда да се тестват децата
10.11.2021 16:34
Но някои толкова го желаят, че стават съмнителни.
цитирай
6. panazea - Съгласна !
10.11.2021 17:02
radostinalassa написа:
Но някои толкова го желаят, че стават съмнителни.

Да не се тестват ученици и учители !
Те вече го преболедуваха !
Мина година и половина !
Тони
цитирай
7. zahariada - Да
10.11.2021 17:07
Благодаря на всички! Без номер едно.
цитирай
8. krumbelosvet - Начи
10.11.2021 19:00
Колко души според вас требе да се разстрелят за сатанинство?
Готови сте да тръгнете на лов за вещици. Било е в неуките времена. А за поне една от вас зная, че е неука. Мангъровците настрана, те го правят за пари.
Човек който не е натоварен ФИЗИЧЕСКИ, диша с малка част от капацитета на белия дроб. И никой досега не е припаднал от маска. Хирурзите с по-тежки маски правят многочасови операции.
Антиваксърите сте изкукали. Трябва сите да ви пратят за по седмица санитари в ковид-отделенията. И без това са кът.
Ми то и Захариада спокойно може да е азбукарче. Копи-пейст, копи-пейст, копи-пейст, така и баба знае. И доста баби го правят.
цитирай
9. radostinalassa - Аз не съм имала лъчева болест....
10.11.2021 19:18
защото винаги поставям здравето над парите. Та един инженер е редно да си затвори устата и да не се меси в медицината, особено когато е чист профан навсякъде.





цитирай
10. jupel - Какво им направиха ли?Ами спират размножаването на човеците, точно както при животните...това е САТАНАТА!
18.11.2021 16:58
panazea написа:
Искат да ги тестват през ден !
Да носят маски в клас !
Малките ученици са сутрин от 8:00 до 18:00.
Кой от вас може да издържи с маска толкова часове?
Децата ще почнат да припадат от липса на кислород за мозъка!
От психопати ли сме управлявани?
И не ми отговаряйте , че може да стоят по-малко часове .
Че е за тяхно добро !
Какво им направиха децата , та искат да ги принасят в жертва ?
Тони



Ако човечеството не се вдигне да смаже ТЕЗИ.....НЕ СА МНОГО,


тогава човечеството просто ще изчезне!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743459
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031